ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Α’ ΚΥΚΛΟΣ – ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ | ΕΝΑΡΞΗ ΟΚΤ 2019

ΧΡΟΝΟΣ

  • October 17, 2019
  • January 26, 2020
  • 18:30
  • 18:30

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

  • Frame It Studio, ΗΠΕΙΡΟΥ 46, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ , 16342
  • 694 6269480, 210 9935455

ΚΟΣΤΟΣ

  • € 150

Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας

Νέο ολιγομελές τμήμα για τις "Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας" ξεκινά στις 17 Οκτωβρίου.

Αν σας ενδιαφέρει η άρτια αποτύπωση και η έκφραση συναισθημάτων μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας, οι βασικές αρχές της είναι απαραίτητα εργαλεία που θα σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας είναι η αγάπη για την εικόνα, καθώς και ένα φωτογραφικό μέσο (ασχέτου χρηματικής αξίας και τεχνικών δυνατοτήτων).

Εγγραφές έως 15 Οκτωβρίου

Ολιγομελές τμήμα (6-9 ατόμων)
Περιορισμένες θέσεις διαθέσιμες

Πρώτη συνάντηση Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Δηλώστε συμμετοχή στο phstylianos@gmail.com ή στο 694 626 9480

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε φωτογραφικές γνώσεις και εμπειρίες.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ο Στέλιος Αξιώτης ολοκλήρωσε τις σπουδες του στη φωτογραφία το 1998, στο ΙΕΚ Leica Academy και από τότε μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εικονας.

Η αναζήτησή του στην τέχνη της φωτογραφίας ξεκίνησε μέσα από το  φωτορεπορτάζ. Για δέκα χρόνια τουλάχιστον τον κέρδισε σχεδόν ολοκληρωτικά. Η καταγραφή της επικαιρότητας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ήταν για εκείνον τρόπος έκφρασης και τρόπος ζωής. 

Στη συνέχεια της πορείας του γοητεύτηκε και από άλλες πτυχές της φωτογραφικής τέχνης όπως το πορτρέτο, η ταξιδιωτική φωτογραφία, η φωτογραφία φύσης, φαγητού, αντικειμένων, εταιρικών εκδηλώσεων κ.ά. Η κάθε μια ήταν μια πρόκληση που διεύρυνε τις τεχνικές γνώσεις του.

Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί μεταξύ άλλων στα έντυπα: Ελεύθερος Τύπος, Έθνος, "Ε" της Ελευθεροτυπίας, "Κ" και "Ταξίδια" της Καθημερινής, Auto Motor und Sport, Auto Τρίτη – 4x4

Το 2009 η ενασχόλησή του με την κινούμενη εικόνα προέκυψε αβίαστα σαν καρπός της έμπειρης φωτογραφικής ματιάς που είχε αποκτήσει. Με το ίδιο πάθος προσέγγισε αυτόν τον τρόπο έκφρασης, με αποτέλεσμα σήμερα να εργάζεται ως φωτογράφος και filmmaker. 

Το 2015 ξεκίνησε να διδάσκει φωτογραφία σε ενήλικες και παιδιά.

Το 2017 με τη βοήθεια πολύτιμων συνεργατών έθεσε τον νέο δημιουργικό στόχο που ονομάστηκε Frame It.