About

About Us

Φωτογραφίζουμε, σκηνοθετούμε, βιντεοσκοπούμε, σχεδιάζουμε, ζωγραφίζουμε, συνθέτουμε… Δημιουργούμε ξεχωριστά αλλά και ομαδικά, με στόχο να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες.

Μοιραζόμαστε το κοινό πάθος για τις εικαστικές τέχνες, καθώς και την πεποίθηση ότι δίπλα στο ταλέντο που μπορεί να έχει κάποιος, απαραίτητα εφόδια για έναν επαγγελματία είναι η αισθητική, η τεχνική επάρκεια και ο σεβασμός, με τον οποίο αντιμετωπίζει την κάθε εργασία.

PHOTOGRAPHY

Commercial
Interiors & Architecture
Artists
Family
Documentary

CINEMATOGRAPHY

Advertising
Events
Music videos
Documentaries
Motion Design

EDUCATION

Seminars
Workshops
Theory
Practice
Photowalks

Meet The Team

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

PHOTOGRAPHY, VIDEO PRODUCTION

Ο Στέλιος Αξιώτης ολοκλήρωσε τις σπουδες του στη φωτογραφία το 1998, στο ΙΕΚ Leica Academy και από τότε μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εικονας.

Η αναζήτησή του στην τέχνη της φωτογραφίας ξεκίνησε μέσα από το φωτορεπορτάζ. Για δέκα χρόνια, τουλάχιστον, τον κέρδισε σχεδόν ολοκληρωτικά. Η καταγραφή της επικαιρότητας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ήταν για εκείνον τρόπος έκφρασης και τρόπος ζωής.

Στη συνέχεια της πορείας του γοητεύτηκε και από άλλες πτυχές της φωτογραφικής τέχνης, όπως το πορτρέτο, η ταξιδιωτική φωτογραφία, η φωτογραφία φύσης, φαγητού, αντικειμένων, εταιρικών εκδηλώσεων κ.ά. Η κάθε μια ήταν μια πρόκληση, που διεύρυνε τις τεχνικές γνώσεις του.

Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί, μεταξύ άλλων, στα έντυπα: Ελεύθερος Τύπος, Έθνος, "Ε" της Ελευθεροτυπίας, "Κ" και "Ταξίδια" της Καθημερινής, Auto Motor und Sport, Auto Τρίτη – 4x4

Το 2009, η ενασχόλησή του με την κινούμενη εικόνα προέκυψε αβίαστα σαν καρπός της έμπειρης φωτογραφικής ματιάς που είχε αποκτήσει. Με το ίδιο πάθος προσέγγισε αυτόν τον τρόπο έκφρασης, με αποτέλεσμα σήμερα να εργάζεται ως φωτογράφος και filmmaker.

Το 2015 ξεκίνησε να διδάσκει φωτογραφία σε ενήλικες και παιδιά.

Το 2017 με τη βοήθεια πολύτιμων συνεργατών έθεσε τον νέο δημιουργικό στόχο που ονομάστηκε Frame It.

Stylianos Axiotis specialties

  • Studio Photography
  • On Location Photography
  • Event Photography
  • Filmmaking
  • Teaching

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CONTRIBUTORS
GIANNIS KASSIS

DIRECTION OF PHOTOGRAPHY

GIANNIS KASSIS

Ο Γιάννης Κάσσης αποφοίτησε το 1995 από την Σχολή Κινηματογράφου Παπαντωνοπούλου και εργάζεται ως διευθυντής φωτογραφίας από το 1999. Οι εργασίες του επεκτείνονται στη σκηνοθεσία και οργάνωση παραγωγής για corporate videos, events, ντοκιμαντέρ και ταινίες fiction.

Έχει αναλάβει τη διεύθυνση φωτογραφίας σε ταινίες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας όπως τα “Μού έχει επανειλημμένα συμβεί”, “Ρεζερβέ” και “Επόμενη Μέρα”. Έχει ολοκληρώσει 200 δημοσιογραφικά και οικολογικά ντοκιμαντέρ όπως τα “Φωτόσφαιρα”, “Άνθρωπος και περιβάλλον”, “Ικέτες”, “Sugar Town” 2 και 3, “Κωστής Παλαμάς: Το υπέρτατο λουλούδι του λόγου”, ενώ έχει δεχτεί μνείες για ταινίες μεγάλου μήκους όπως οι “Re-Αction”, “Το Δείπνο του Βοσκού”, “Sugar Town: Για Μια Χούφτα Ψήφους”.

Είναι δημιουργός πολλών advertising & corporate videos για ζυθοποιίες, οινοποιίες, τουριστικούς οδηγούς, ξενοδοχεία αλλά και μεγάλα έργα, όπως η Εγνατία Οδός και το αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος".
Ειδικεύεται στην υποβρύχια φωτογραφία και βίντεο καθώς και στη λήψη εικόνων 360 μοιρών. Φωτογραφίζει από το 1995 για τουριστικούς οδηγούς και καρτ ποστάλ ενώ έχει πραγματοποιήσει οδοιπορικά για εκδόσεις και digital magazines.

HARRY MACHERAS

ART DIRECTION, MOTION DESIGN

HARRY MACHERAS

Ο δημιουργός των Happy Artists, Χάρης Μαχαίρας έχει υπογράψει πληθώρα έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Γεννημένος το 1979, διδάχθηκε ελεύθερο, γραμμικό σχέδιο και ιστορία της τέχνης, ενώ το 2004 ειδικεύτηκε στην τυπογραφία και στις εφαρμοσμένες τέχνες. Έχει εργαστεί στον σχεδιασμό εντύπων, ιστοσελίδων και κινούμενων γραφικών για διαφημιστικές εταιρείες, εκδοτικούς οίκους, τίτλους για την τηλεόραση, εκδηλώσεις, μουσικά βίντεο κ.α. Βρίσκεται πίσω από την οπτική επικοινωνία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων: Athens Digital Art Festival απο το 2008.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια αναζήτηση νέων μορφών έκφρασης χρησιμοποιώντας τεχνικές παραγωγικού προγραμματισμού, για να δημιουργήσει εικόνες μοναδικές ανάμεσα σε άπειρους αλγοριθμικούς συνδυασμούς και να προτείνει μια αλλαγή της κουλτούρας στην εξερεύνηση της οπτικής επικοινωνίας ώστε να την εμπλουτίσει με νέο νόημα.

Αντλεί έμπνευση παρατηρώντας το περιβάλλον, ακούγοντας μουσική, βλέποντας βίντεο και ταινίες ενώ παρακολουθεί τις νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική και την ψηφιακή τέχνη. Μανιακός με τη λεπτομέρεια αλλά με έναν παραδοσιακό τρόπο - πάντα προσπαθεί να κυριαρχήσει στην τέχνη του.

NIKOS VASILEIOU

PAINTING, ARTS & CRAFTS

NIKOS VASILEIOU

Ο Νίκος Βασιλείου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1960 και σπούδασε στην Αθήνα στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα ως μηχανικός. Συμμετείχε στο Εργαστήρι Εικαστικών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και έλαβε μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις του Εργαστηρίου.

Οι συνθέσεις του περιλαμβάνουν τοπία, ανθρώπινες φιγούρες αλλά και πορτρέτα. Πειραματίζεται με διάφορα μέσα όπως λάδι σε καμβά, ακρυλικά και ακουαρέλες. Ταλαντεύεται μεταξύ φωτο-ρεαλισμού και εξπρεσιονισμού με επιρροές από τη σύγχρονη τοπιογραφία. Έντονες αντιθέσεις φωτός και σκιάς συνδυάζονται σε μια αναζήτηση προσωπικού ύφους.

CONSTANTINOS STAMATIS

MUSIC CREATION, SOUND DESIGN

CONSTANTINOS STAMATIS

Ο Κωνσταντίνος Σταμάτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Από νωρίς στη ζωή του συνειδητοποίησε ότι η σύνθεση της μουσικής και ο συνδυασμός της με κινούμενες εικόνες, ήταν αυτό που θα ταίριαζε καλύτερα στις καλλιτεχνικές του επιδιώξεις.

Η καλλιτεχνική και συνθετική του δραστηριότητα, τα τελευταία 30 χρόνια, καλύπτει όλους τους τομείς επικοινωνίας όπως κινηματογράφο, θέατρο, εταιρικά video, ραδιόφωνο, τηλεόραση, video games, foley sound effects and sound design.

PAVLOS TSAOUSAKIS

PHOTOGRAPHY, GRAPHIC DESIGN

PAVLOS TSAOUSAKIS

Ο Παύλος Τσαουσάκης γεννήθηκε το 1996 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχοντας πατέρα φωτογράφο, είχε αρχίσει από μικρό παιδί να αγαπά ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη τέχνη.

Το 2016 ξεκίνησε να ασχολείται και επαγγελματικά με την φωτογραφία. Έχει φοιτήσει στο Τμήμα Τέχνης Φωτογραφίας του δημοσίου ΙΕΚ Κηφισιάς, ενώ ειδικεύεται κυρίως στον τομέα του πορτρέτου αλλά και στην κάλυψη καλλιτεχνικών δρώμενων και εκδηλώσεων.

Παράλληλα, ασχολείται και με τη γραφιστική, κυρίως στον τομέα του σχεδιασμού λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, αλλά και με την έντυπη επικοινωνία.

Frame shapes

Capture light

See through things